Heb je vragen?

Ben je rij-instructeur en wil je weten wat Awesome Driver voor jou kan betekenen?

Meest gestelde vragen

5

Wat kost het?

5

Hoe komen jullie aan mijn slaging% of de aantal examens?

5

Hoe moet ik me aanmelden?

Rijscholen platform Awesome Driver bij Dragon’s Den

Een droom die uitkomt. Van een idee naar een product en vervolgens nog pitchen bij Dragon’s Den. Aldus Asim Kaymak de oprichter van Awesome Driver. Wij stellen aantal vragen aan Asim over zijn ervaring en de uitkomst bij het programma Dragon’s Den.

Wat is dragon’s Den?

Dragon’s Den is een bekende tv programma waar ondernemers met een start-up of scale-up bedrijf hun producten kunnen pitchen. Met als doel om een investering van de 5 investeerders ofwel Dragon’s genoemd op te halen.

Bekijk hier de uitzending terug, De pitch van Awesome Driver begint vanaf 32:25 minuten: Dragon’s Den seizoen 2, aflevering 1

Wat is een Start-up?

Start-up is een bedrijf die net is begonnen en soms ook geen omzet of winst maakt.

Wat is een Scale-up?

Een bedrijf die in een scale-up fase zit heeft inmiddels bewezen door omzet te maken. Het is tijd om op te schalen, met als doel om groter te worden.

Asim: Hoe is dit allemaal begonnen?

“Waar moet ik beginnen? Je gaat eerst achter je laptop een digitale aanmeldingsformulier invullen. Vervolgens wordt je uitgenodigd voor de pitch. Dit noemen ze ook wel de pre-pitch. Daarna wacht je nog 1 tot 2 maanden. Bij positieve reactie mag je meedoen”.

Asim: kan je ons vertellen over jouw ervaring bij Dragon’s Den?

“Het was super spannend! Je gaat je helemaal tot aan de puntjes voorbereiden. Vervolgens word je door de redactie opgeroepen. Je wacht bij de bekende gang, waar je op de groene licht moet wachten. Vervolgens sta je daar voor de Dragon’s om je product te pitchen. Ik merkte dat ik minder goed kon ademhalen hierdoor kwam mijn stem anders uit dan normaal. Dit had te maken met de spanning en adrenaline”.

“Ik vond het daarnaast super leuk om daar te pitchen. Het was een leerzame avontuur en een bevestiging dat we iets goeds doen”.

Wat vind je van de uitkomst?

“Ook al hebben we geen investering weten binnen te halen. Ik merkte dat de Dragon’s het idee leuk vonden. Ik denk dat ze uiteindelijk niet hebben gedaan om 2 redenen. Eerste reden is: We zitten nog in te vroege fase. Awesome Driver is pas sinds 1 februari live. Het is dan iets te riskant om te investeren. De tweede reden: Pieter Schoen gaf aan dan zijn goede vriend met een vergelijkbaar product bezig is. Het zou voor hem niet logisch zijn om in mij te investeren. Wel gaf hij aan om ons met elkaar te koppelen. Zoals hij dat mooi zegt (Sharing is caring). Al met al kregen we positieve reactie van de Dragon’s”.

Wat zijn de toekomst plannen?

“Dat is heel simpel! Wij gaan hard werken aan de toekomst door goed naar de rij-instructeurs en leerlingen te luisteren. Wij werken inmiddels samen met 3 grote en hoog gewaardeerde rij-opleiders; VRO – Master Traffics, Rijinstructeur by Jongepier en Lenoir Opleidingen. Daarnaast werken we met MH-Rijvaardigadvies die passie en kwaliteit voorop stelt”.

Bekijk hieronder de uitzending terug.

Wil jij je vaardigheden inzetten om mensen met autisme, ADHD of faalangst beter te begeleiden?

P.S. wij delen meer dan alleen artikelen:

[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”rounded” icons_location=”left” col_number=”auto” counts=”true” counts_num=”0″ total=”true” outer_color=”dark” network_names=”true”]